Det effektive kontoret

Ifølge tall fra Norges Idrettshøgskole sitter Ola Nordmann 70 prosent av dagen, det vil si 9 timer hver dag. Gjennom den kreative arbeidsdagen kan det være stor hjelp i et velorganisert kontor. Spar både tid og penger ved å gjennomføre shoppingrunden fra kontorstolen i de mange internettbutikkene. Du kan effektivisere arbeidsdagen med riktige møbler og utstyr fra Kontorgiganten. Her finnes priser langt under hyllepris, og du får levert dine artikler rett til kontoret. Det er effektivisering allerede fra første tastetrykk!

kontor-stol

Effektiv med riktige møbler og utstyr

Ønsker du å innføre en effektiv arbeidsdag på kontoret, er løsningen bare noen tastetrykk unna. Innred gjerne kontoret med en praktisk, regulerbar kontorstol som har alle de ergonomiske kvalitetene du måtte ønske. Du kan lene deg tilbake fra i kontorstolen og lese dokumenter, og ta vare på helsen din med Kontorgigantens mange fothvilere. En behagelig arbeidsplass øker både innsatsen og trivselen.

Skap orden og effektiviser din arbeidsdag med riktige møbler og utstyr. Organiser arkivet med permer i dine favorittfarger, og støtt samtidig miljøet med ditt valgte miljøkopipapir. I en travel arbeidsdag skrives det ut mye papir, og dersom du går tom og bestiller før lunsj, vil Kontorgiganten frakte din bestilling helt frem innen 48 timer. Å handle over nett hos Kontorgiganten er effektivt.

Hjelp deg selv med et dokumentstativ når du skriver referat fra dagens personalmøte inn på datamaskinen. Ta en sikkerhetskopi på din splitter nye minnepinne og harddisk, og vær trygg på at all informasjon er dobbelt lagret for fremtidig bruk.

Effektiv bevissthet på kontoret

For å øke effektiviteten gjennom arbeidsdagen er det viktig å legge inn pauser. Ifølge professor Levine fra Mayoklinikken i USA er hyppige pauser en nødvendighet i en stillesittende hverdag. Plasser gjerne din multifunksjonsmaskin i rommet ved siden av, slik at blodsirkulasjonen får fritt løp, også mens du arbeider og flytter deg mellom pulten og kopimaskinen.

Kontorgigantens store utvalg byr på artikler for alle rom på arbeidsplassen. Ta en kopp kaffe mellom de kreative øktene –  med en pakke kaffe til kontorets nye kaffemaskin som du har bestilt hos «giganten».

Få prosenter på dine kupp hos Kontorgiganten som bonuskunde, og belønn de ansatte med en fotstøtte i julegave. Ta vare på både bedrift og helse ved å effektivisere arbeidslandskapet.